Sådan udfører du en grundlæggende søgning på Flaru

1. Gå til Flaru-søgemaskinens websted (www.flaru.com)
  2. Indtast de søgeord eller sætninger, du vil søge efter, i søgefeltet øverst på siden.
  3. Tryk på "Enter"-tasten på dit tastatur eller klik på "Søg"-knappen for at starte søgningen.

Du vil derefter blive præsenteret for en liste over søgeresultater, der matcher din forespørgsel. Du kan også bruge søgeoperatorer til at justere din søgning.

Søgeoperatører:

flaru.com/da/app/support/search-operators/

Flaru understøtter brugen af søgeoperatorer for at hjælpe dig med at finde mere specifikke resultater. Her er et par eksempler:

• For at søge efter en nøjagtig sætning skal du sætte anførselstegn rundt om sætningen. Eksempel: "blå widgets"
  • For at ekskludere et ord fra dine søgeresultater skal du sætte et minustegn foran ordet. Eksempel: blå -widgets

Ved at bruge disse operatører kan du få mere præcise resultater og nemmere finde den information, du leder efter.